Tram Altea-la Vila Joiosa

Per la Marina Baixa seguix en via única sobre plataforma preparada per a doble via, i recorre la comarca pegada a l’AP-7. Tan sols es desvia en dos de les alternatives per a apropar l’estació de Benidorm al casc urbà on, de nou, torna a ser l’única parada al tram, passant de llarg d’importants municipis.

 

  • Alternativa 4A+5A

Recorre la comarca completament pegada a l’AP-7. La parada de Benidorm es situa a mig camí entre el casc urbà i Terra Mítica. No té connexió amb el Tram. El pressupost del tram amb esta alternativa és de 400,2 m€.

 

  • Alternativa 4B+5A

El traçat s’apropa a Benidorm, on hi hauria una estació intermodal a l’altura de l’actual estació d’autobusos. L’estació del Tram es traslladaria ací també. Amb l’alternativa 4B+5A, el tram té un cost de 412’9 m€.

benidorm-4b

Estació de Benidorm a l’alternativa 4B+5A. Font: Estudi informatiu de la línia ferroviària València-Alacant (Tren de la costa).

 

  • Alternativa 4B (Bis)+5A

També s’apropa el traçat al casc urbà de Benidorm, però en este cas l’estació es situa junt a l’actual estació del Tram. Així, esta alternativa tindria un cost de 388’0 m€.

benidorm-4b-bis

Estació de Benidorm a l’alternativa 4B (Bis)+5A. Font: Estudi informatiu de la línia ferroviària València-Alacant (Tren de la costa).

 

benidorm-alternatives

Alternatives per a l’estació de Benidorm. Font: Estudi informatiu de la línia ferroviària València-Alacant (Tren de la costa).

 

Anuncis